foto's opruimen

Foto's opruimen

Heb je ook zoveel foto’s, in een schoenendoos of in je telefoon. En zou je er heel graag iets meer mee doen zodat je de herinneringen levend houdt?

Mijn grote passie zijn foto’s. Fotograferen, jaar- of vakantieboeken maken, collages ontwerpen, fotolijstjes wisselen van foto etc. Alles begint met een ordelijk ingericht systeem en een goede back-up. Dat schiet er door tijdgebrek vaak bij in. Wil je hier hulp bij of kan ik het compleet van je overnemen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

foto-collage-ontwerp-maken-fotoproject-terugblik

samen aanpakken

Samen gaan we aan de slag om jouw foto's te verzamelen van alle devices die we tegenwoordig gebruiken. We zorgen voor een back-up systeem en schonen alles op. Daarna brengen we een goede structuur aan. Dit maakt het mogelijk om op een makkelijkere manier fotoboeken te gaan maken.

Ik maak een plan van aanpak voor je en tussendoor heb je huiswerkopdrachten waar je zelf aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat je onder mijn begeleiding je project uiteindelijk afkrijgt!

fotoproject-uihandengeven-fotoboek-foto-sorteren-indelen

ik doe het voor jou

Als je helemaal geen tijd hebt om je fotoproject aan te pakken, kan ik dat ook volledig voor je uit handen nemen. We kunnen ook beginnen met een deel ervan zoals bijvoorbeeld een hoofdstructuur maken.

Alles is mogelijk, evenals het maken van een al zolang gewenst fotoboek van een vakantie of speciale gebeurtenis.

We spreken de opdracht van tevoren goed door en tussendoor hebben we regelmatig contactmomenten.

foto-sorteren-samen-aanpakken-backup-systeem-structuur-fotoboek

collage ontwerpen

Sinds 2014 maak ik collages als uitnodiging voor de verjaardagen van mijn kinderen. De leukste/belangrijkste foto’s van het afgelopen jaar komen daarin terug en laten de groei van mijn dochters zien. Zo blijven familie en vrienden op de hoogte van deze groei.

Afgelopen jaar heb ik een groot formaat gemaakt vanwege het 750-jarig bestaan van Gouda met alle “gespotte” kaasmeisjes. Ik kan dit ook voor jouw fotoproject (memorabilia, verjaardag, vakantie etc.) maken! Foto’s zijn zo’n mooie herinnering!