over saskia

saskia van leeuwen

In 2023 start ik als professional (foto) organizer. Daarvoor heb ik 20 jaar in het vakgebied van Facility Management en Inkoop gewerkt. Binnen dit vakgebied is plannen en organiseren heel handig en vaak nodig. Ik heb een aanpakken mentaliteit, ben leergierig en houd ervan om te werken met mijn handen. Door de corona lock- downs en burn-out kwam ik tot de conclusie dat ik door het vele werken achter de computer mijn creativiteit niet goed kwijt kon. Daarnaast ben ik zorgzaam en wil graag mensen helpen. ZZP worden gaat voor mij zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

Toen kwam Professional Organizing van de Huishoudcoach@ en Foto Organizing via FON op mijn pad en heb ik besloten het roer om te gooien!

Gedurende het hele proces om het roer om te willen gooien maakte ik meerdere wandelingen en bij de eerste kwam ik de happy stone tegen met daarop “leef je droom”. Toeval bestaat niet.

"Van opruimen word je rustig, in je hoofd en je lijf!”

opruim-rust-hoofd-lichaam-overzicht-coach-opruimstudio-gouda

opruimdiensten

Al heel lang ben ik gek op alles ordenen, opbergen in mapjes en bakjes, spullen verkopen of weggeven. Duurzaamheid (recyclen en upcyclen) zijn daarbij steeds belangrijker geworden voor mij. Ik hou namelijk van de natuur! Er is altijd iemand in je omgeving die je blij kunt maken met jouw overgebleven spullen. En met een gezin met jonge kinderen zijn er spullen genoeg